Toimintasuunnitelma

EHDOTUS TOIMINTASUUNNITELMAKSI VUODELLE 2018

Kokoustoiminta

Vuosikokous pidetään 24.1., esitelmän pitää Dr Axel Ssymank, Bundesamt für Naturschutz, Bonn: ”Massive losses of insect biomass in the German lowlands – with a case study on Hoverflies (Diptera: Syrphidae)”.
Kuukausikokoukset seuraavasti: 16.3. ja 20.4, sekä loka-, marras- ja joulukuussa. Esitelmät vielä avoimet. Ellei muuta ilmoiteta, ovat kokoukset Luonnontieteen Museossa (Eläinmuseossa). Muut kuin vuosikokous järjestetään yhdessä Suomen Hyönteistieteellisen Seuran kanssa.

Symposiot ja ekskursiot

Yhdistys tutkii mahdollisuuksia järjestää kesäretki Latviaan. XXVI kansainvälinen hyönteistieteilijäin kongressi on tarkoitus järjestää Suomessa 19-24.7.2020, sen valmisteluja on jo aloitettu.

Stipendit

Yhdistys varaa xx000 euroa apurahoihin ja matka-avustuksiin hyönteistieteellistä tutkimusta varten. Näitä stipendejä voi hakea 1.3. saakka.

Tarvikkeiden välitys

Yhdistys on osakas hyönteistieteellisiä tarvikkeita välittävässä Tibiale Oy:ssa. Näitä tarvikkeita saa tiistaisin klo 15.30-20.00 osoitteessa Lämmittäjänkatu 2 A, 4. krs. (Helsinki 88), yhdistyksen jäsenet saavat niitä alennettuun hintaan. Lisätietoja löytyy verkosta: www.tibiale.fi.

Julkaisut

Yhdistys osallistuu mahdollisuuksien mukaan Entomologica Fennica -sarjan julkaisemiseen, ja tarjoaa sitä jäsenilleen alennettuun hintaan.

Annonser